Какви са точките за обработка на водоустойчива кутия от алуминий?

- 2021-03-29-

Какви са точките за обработка на водоустойчива кутия от алуминий? Основният материал от водоустойчива кутия от алуминий е алуминиева сплав, неговата характеристика е по-здрава, но и по-стабилна. А алуминиевата сплав в сравнение с други материали с леко тегло има отлични характеристики на разсейване на топлината. Не е лесно да се реагира с други вещества и има отлични антикорозионни свойства. Това е един от най-добрите материали за черупки в момента. Следователно, работата на алуминиевата водоустойчива кутия се разбира от само себе си.


Точките за обработка на водоустойчивата кутия от лят алуминий са:

1, повърхностна обработка: пръскане и фосфатиране или окисляване.

2. Нитовите части често могат да бъдат притиснати преди и след покритието.

3, изборът на материали обикновено е избор на висококачествена алуминиева плоча или плоча от алуминиева сплав, понякога също се избира с магнезий или други материали от сплав като материал.

4, формата на неговата структура е диверсифицирана, често може да бъде обработена според някаква специфична структура, предоставена от клиента, но също така може да бъде предоставена от вътрешните части на клиента за инсталиране и изискванията на нашата компания за извършване на някои специфични конструкции на конструкцията.

5, специално заваряване често няма да унищожи покритието на поцинкования лист, устойчив на точки за пръстови отпечатъци, така че вътрешността на кутията е по-красива и по-антикорозионна.

6, обработката на запечатване е фокусът на водоустойчивия капак на кутията и размерът на тялото на кутията и формата на гумената лента са завършени. Ако не е водоустойчива, не е и водоустойчива кутия.