Какви са изискванията за качество на разпределителната кутия от лят алуминий?

- 2021-03-29-

Разпределителна кутия от алуминий Поради характеристиките на самия метал, водоустойчивата разклонителна кутия от алуминий приема силициева алуминиева сплав. Alsi12 леене под налягане. Водоустойчивата кутия от лят алуминий има силната способност да се адаптира към околната среда чрез прилагане на процеса на фосфатно пръскане върху външната повърхност. В сравнение с подобната пластмасова разпределителна кутия, отлитата алуминиева разпределителна кутия също има характеристиките на разсейване на топлината, електромагнитно екраниране, антистатичност, забавяне на горенето и др. Статичната работна температура от -60 ° - 130 ° може да се адаптира по-добре към средата с висока и ниска температура, където се намира оборудването. Всеки продукт е оборудван с метални висящи крачета за улесняване на стената фиксирано оборудване, дъното на устройството шеф предварително направена винтова резба за компоненти устройство отлята алуминиева разпределителна кутия нетоксичен и не-радиация: кварцов камък външен вид е гладка, гладка и не задържане на драскотини, може да бъде директно в контакт с храна, безопасно и нетоксично! Качествен кварцов камък с подбран естествен минерал от кварцов кристал, съдържанието на SiO2 над 99,9% по-горе, а в производствения процес за пречистване суровините не съдържат такива, може да доведе до излъчване на примеси от тежки метали, 94% кварцов кристал и други смолни добавки правят кварцов камък без риск от радиационно замърсяване.


За разклонителната кутия от лят алуминий изискването за качество е много важно, тъй като трябва да бъде изложено навън. Следователно трите изисквания за качество на разпределителната кутия от лят алуминий са както следва:

Основният материал на леената алуминиева разпределителна кутия е алуминиева сплав. Поради естеството на материала от алуминиева сплав, отливната алуминиева разпределителна кутия е по-устойчива на корозия от другите разпределителни кутии. Разпределителната кутия е малка, но играе важна роля. Качеството на разпределителната кутия трябва да бъде водоустойчиво, антикорозионно и устойчиво на компресия. Разпределителната кутия от алуминий отговаря на тези три точки. Изработен е от технология за производство на водоустойчиви кутии и устойчив на корозия материал от алуминиева сплав, плюс извита пространствена структура на панела, което е идеален избор.